Firma “T&T Consulting 2001 SRL” este o societate cu capital integral privat autohton care comercializeaza intreaga gama de echipamente Panasonic (TV, audio/ video si de telecomunicatii).

Istoria firmei începe propriu-zis acum 20 de ani, când Electronica International , azi Panasonic Romania, a inceput sa incheie contracte cu distribuitorii din tara si din Bucuresti.

In anul 2001 o parte din vechii angajati, reprezentanti ai conducerii in departamentele de marketing , s-au gandit sa infiinteze o societate comerciala care sa se ocupe mai intens  de promovarea exclusiva pe piata româneasca a produselor Panasonic.
Pe scurt, pasii au fost urmatorii:

Tineri absolventi,  Iuliana & Marian Todiroaie  ai Universitatii Gheoghe Asachi din Iasi – Facultatea de Constructii din anul 1991, lucreaza in domeniu pana in anul 1993. Dupa aceasta perioada, sub conceptul shop@Panasonic coordoneaza deschiderea unui numar de 7 magazine exclusive Panasonic (Bucuresti: Unirea, Mosilor, Crangasi, Ploiesti, Brasov, Constanta, Galati) .

In anul 2001 isi fac propria companie de consultanta in acelasi domeniu, T&T Consulting.

Incepand din 2006 hotarasc dezvoltarea colaborarii cu Panasonic si compania  devine dealer autorizat. Astfel, cu o bogata experienta, incep deschiderea unor magazine exclusiv Panasonic in Bucuresti – Unirea Shopping Center, Bacau – Galeriile Real, Focsani –Galeriile Carefour.

Sub aceasta forma, societatea T&T Consulting  se dezvolta si se afirma pe piata intr-un timp relativ scurt , impunandu-se si devenind unul din principalii parteneri Panasonic la nivelul intregii tari. T&T Consulting este dealer autorizat Panasonic Romania.

Pentru a constata felul în care T&T Consulting  s-a dezvoltat de-a lungul anilor, prezentam pe scurt evolutia cifrei de afaceri realizate:

An Cifra de afaceri, Ron
2008 14.442.755
2009 12.730.122 
2010 10.087.342 
2011 10.361.714 
2012 9.867.667 

In topul firmelor din Bucuresti, organizat anual de catre Registrul Comertului din România, la categoria întreprinderi mici din domeniul de activitate comert, firma T&T Consulting a ocupat ani la rand una din primele pozitii.

Acest lucru a fost posibil deoarece am fost permanent orientati catre satisfacerea clientilor, oferind servicii complete si de calitate. Tot timpul am acordat suport tehnic pre si post vanzare, acesta fiind un alt atu cu care am reusit sa ne fidelizam clientii.  Am raspuns totdeauna cu  promptitudine tuturor solicitarilor , gasind permanent solutii  pentru rezolvarea acestora.

Pornind de la sloganul Panasonic “Ideas for life”, telul nostru este sa inspiram si sa incantam clientii nostri, furnizand solutii noi. Tot timpul ne-am orientat catre promovarea produselor intr-un mod activ si flexibil:

–         am participat la târguri si expozitii organizate în tara si în strainatate

–         am facut  publicitate prin mass- media

–         am editat pliante si cataloage pentru prezentarea firmei si a produselor sale

–         am cautat sa prezentam intr-un mod cat mai atractiv  produsele din magazine

Societatea, în demersul sau de a se dezvolta, se bazeaza pe principalele sale atuuri:

  • tehnologia avansata a produselor Panasonic si calitatea de exceptie a acestora
  • personalul calificat din activitatea de management,
  • experienta îndelungata în domeniu

T&T Consulting se angajeaza sa faca fata urmatoarelor constrangeri: scaderea puterii de cumparare a clientilor, modificarea pretentiilor cumparatorilor si a obiceiurilor de consum ale beneficiarilor.