T&T Consulting are un numar de 35 de angajati (martie 2013), organizati in urmatoarele departamente:

Departamentul vanzari retail  are un numar de 5 angajati care se ocupa de preluare, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate utilizatorilor finali. Membrii acestui departament asigura consultanta tehnica si financiara in alegerea optima a produselor.
 
Departamentul vanzari corporate are un numar de 3 angajati care au au reusit sa aduca ca principali parteneri pe:
Vodafone Romania, IBM Romania, Microchip Technology, JTI International, UTI, Agrana Romania, Schneider Electric, Tymbark Romania, Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel Bucuresti, Universitatea Bucuresti, Academia de  Stiinte Economice.
 
Departamentul logistica – asigura intregul lant de aprovizionare, gestionare stocuri, livrari, astfel ca 80% din comenzi sa ajunga la client in maxim 24 de ore. Depozitul este locat in Calea 13 Septembrie, 59 -61 si in cadrul acestui departament lucreaza 4 persoane.
 
Departamentul marketing – cu experienta capatata si permanent imbunatatita, contribuie la cresterea vanzarilor prin stabilirea de strategii de promovare a produselor si serviciilor oferite de T&T Consulting. In acest departament lucreaza 3 angajati.
 
Departamentul service – T&T Consulting este in avangarda serviciilor de service din România. Pentru toate echipamentele comercializate, societatea noastră oferă clienţilor săi service la cel mai înalt grad de profesionalism, fie la sediul sau, intr-un atelier modern, fie la domiciliul clientului. in acest departament lucreaza 3 angajati.
 
Departamentul servicii clienti – 2 angajati
 
Departamentul administrativ – 4 angajati
 
Departamentul instalari – Putem afirma cu tarie ca echipa T&T Consulting s-a dezvoltat odata cu tehnologia Panasonic. Astfel ca, aceasta echipa tanara si plina de dinamism, a inceput cu centralele telefonice de mare capacitate KX-T336 ( ex. Mina Petrila  in 1996) iar in prezent, cu o echipa de 11 persoane,  realizam retele de comunicatii cu centrale VoIP ( KX-NCP1000) in parteneriat cu mari companii. In acest departament lucreaza 11 angajati