Dorinta de dezvoltare permanenta a dus la marirea gamei de produse ofertate si astfel ca pe langa magazinul exclusiv din Unirea , T&T Consulting 2001 SRL ,   gestioneaza si doua magazine online ( www.mypanasonic.ro  si www.ttmag.ro ).

Totodata, dorinta de implementare de solutii complexe a dus la  marirea echipei ajungand la un numar de 35 de angajati,  organizati in mai multe departamente: vanzari retail, vanzari corporate, logistica, marketing, service, servicii clienti, serviciu administrativ.

Departamentul vanzari retail  care se ocupa de preluare, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate utilizatorilor finali. Membrii acestui departament asigura consultanta tehnica si financiara in alegerea optima a produselor.

Departamentul vanzari corporate  a reusit sa aduca ca principali parteneri pe:

Vodafone Romania, IBM Romania, Microchip Technology, JTI International, UTI, Agrana Romania, Schneider Electric, Tymbark Romania, Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel Bucuresti, Universitatea Bucuresti, Academia de  Stiinte Economice.

Seriozitatea echipei a convins si astfel unii dintre acestia au semnat cu T&T Consulting  parteneriat pentru angajati/clienti astfel incat acestia sa achizitioneze produse (TV, audio/ video si de telecomunicatii) la preturi preferentiale.

Departamentul Logistica, asigura intregul lant de aprovizionare, gestionare stocuri, livrari, astfel ca 80% din comenzi sa ajunga la client in maxim 24 de ore. Depozitul este locat in Calea 13 Septembrie, 59 -61.

Departamentul Marketing, cu experienta capatata si permanent imbunatatita, contribuie la cresterea vanzarilor prin stabilirea de strategii de promovare a produselor si serviciilor oferite de T&T Consulting.

Departamentul Instalari

O parte importanta a activitatii desfasurate de T&T Consulting o reprezinta instalarea centralelor telefonice Panasonic, instalarea si mentenanta echipamentelor de Aer Conditionat si executia de retele voce- date  de cat. 5, cat. 6 si cat 7.

P1060786

Ca urmare a dezvoltarii sistemelor informatice, invechirii morale a retelelor sau ca urmare a amenajarii de noi sedii apare necesitatea realizarii de retele informatice conform noilor standarde de cablare. Astfel T&T Consulting ofera solutiile complete de cablare incluzand si echipamentele pasive.

Departament service

 Cheia pentru a avea intotdeauna clienti multumiti este ca acestia sa se bucure de echipamentele achizitionate un timp cat mai indelungat.  Echipamentele performante Panasonic depozitate in cele mai bune conditii, intretinute permanent si reparate in conformitate cu prevederile producatorului duc la satisfacerea clientului.

Departament mentenanta

Prin intermediul unui contract de service se asigura toate operatiunile de intretinere preventiva precum si toate reparatiile gratuite necesare bunei functionari a echipamentelor.

Pregatirea permanenta a specialistilor nostri, experienta, tehnologia si dotarile de utima ora de care beneficiem, ne permit sa intervenim in orice moment, in orice locatie, cu maximum de operativitate.