DESPRE NOI

Firma “T&T Consulting 2001 SRL” este o societate cu capital integral privat autohton care comercializeaza intreaga gama de echipamente Panasonic (TV, audio/ video si de telecomunicatii).
Sub aceasta forma, societatea T&T Consulting se dezvolta si se afirma pe piata intr-un timp relativ scurt , impunandu-se si devenind unul din principalii parteneri Panasonic la nivelul intregii tari. T&T Consulting este dealer autorizat Panasonic Romania.
In topul firmelor din Bucuresti, organizat anual de catre Registrul Comertului din România, la categoria întreprinderi mici din domeniul de activitate comert, firma T&T Consulting a ocupat ani la rand una din primele pozitii.

T&T Consulting se angajeaza sa faca fata urmatoarelor constrangeri: scaderea puterii de cumparare a clientilor, modificarea pretentiilor cumparatorilor si a obiceiurilor de consum ale beneficiarilor.

T&T Consulting in
social media:

 

EXPERIENTA

22 ani IN DOMENIU.
Pornind de la sloganul Panasonic “Ideas for life”, telul nostru este sa inspiram si sa incantam clientii nostri, furnizand solutii noi. Tot timpul ne-am orientat catre promovarea produselor intr-un mod activ si flexibil:
- am participat la târguri si expozitii organizate în tara si în strainatate
- am facut publicitate prin mass-media
- am editat pliante si cataloage pentru prezentarea firmei si a produselor sale
- am cautat sa prezentam intr-un mod cat mai atractiv produsele din magazine
Societatea, în demersul sau de a se dezvolta, se bazeaza pe principalele sale atuuri:
- tehnologia avansata a produselor Panasonic si calitatea de exceptie a acestora
- personalul calificat din activitatea de management,
- experienta îndelungata în domeniu

FILOZOFIE

Asigurarea satisfactiei clientilor
T&T Consulting 2001 SRL doreste sa asigure satisfactia clientilor si urmareste fidelizarea acestora, prin furnizarea de produse si servicii de inalta calitate. Pornind de la sloganul “ ideas for life” – telul nostru este sa inspiram si sa incantam clientii nostri, furnizand solutii noi pentru viata de acasa sau la locul de munca.
Pregatirea si motivarea angajatilor
T&T Consulting 2001 SRL investeste permanent in pregatirea angajatilor sai. Pornind de la premiza ca succesul companiei depinde intr-o mare masura de angajatii pe care ii are, se urmareste imbunatatirea continua a pregatirii profesionale si a gradului de motivare.
Imbunatatirea continua a imaginii companiei
Ne bazam pe renumele producatorilor si pe calitatea serviciilor si a produselor ofertate pentru a ne consolida imaginea de jucator activ si eficient pe piata de retail, a retelelor Electrice si de Voce Date.

VALORI

Valorile sunt elementele principale pe care se bazeaza societatea ai reprezinta repere ale modului de desfasurare a activitatii. Valorile noastre au evoluat in timp, reflectand dezvoltarea companiei.
Valori fundamentale:
Incredere: Suntem un partener de incredere si stabil, facem toate eforturile pentru a le oferi clientilor solutii de inalta calitate si le suntem permanent alaturi.
Responsabilitate: Cautam echilibrul intre succesul economic si responsabilitatea etica. Suntem atenti la nevoile comunitatilor si ale mediului in care ne desfasuram activitatea.
Excelenta: Echipa noastra este mereu dedicata excelentei, livrand produse si servicii de calitate exceptionala, care sa indeplineasca si chiar sa depaseasca asteptarile partenerilor.
Integritate: Integritatea este o valoare a companiei, dar si a fiecarui angajat T&T Consulting. Suntem adeptii corectitudinii in relatiile cu clientii, furnizorii si in relatiile dintre noi, ne respectam angajamentele.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a oferi servicii si echipamente de înaltă calitate pentru a satisface nevoile, dorinţele şi aşteptările clienţilor şi partenerilor noştri.
Cu o echipă bine instruită şi motivată, bazată pe valori morale solide, societatea noastra va fi recunoscută în domeniul telecomuncaţiilor ca un partener onest şi de încredere, fiind capabilă să raspundă cu un înalt profesionalism atât partenerilor cât şi furnizorilor.
Certificari detinute:
Certificat de Acreditare din anul 2007 referitor la Managementul Calitatii ISO 9001 pentru:
- Servicii de telecomunicatii;
- Retele structurate voce-date
- Comert electronice si electrocasnice.
- Certificat de Acreditare pentru echipamente pasive 3M din anul 2005
- Certificat de Acreditare pentru produse Panasonic din anul 2006
- Certificari Allied Telesyn, Ritall, Schneider Electric, Genesys, Teldor.