POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SITE

Prin prezenta politica de confidentialitate, site-ul, www.ttconsulting.ro, respecta dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor privitoare in mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

In scopul raspunderii solicitarilor si mesajelor celor ce acceseaza site-ul www.ttconsulting.ro, colectam datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Pe site-ul www.ttconsulting.ro se prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal: numele, dumneavoastra si adresa de e-mail, pentru comunicarea cu clientii, in vederea raspunderii solicitarilor si a mesajelor primite prin formularul de contact sau pentru a procesea cererile primite.

Toate aceste date vor fi pastrate pe durata tinerii evidentelor financiar-contabile si fiscale impuse de legislatia in materie, dar nu mai mult de 5 ani.

Site-ul nostru nu proceseaza datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizata si nici pentru realizarea de profile. Prin acest site nu se iau niciodata decizii automate cu privire la clientii ce il acceseaza. Se utilizeaza mijloace tehnice pentru stocarea datelor in conditii de securitate. Nu se prelucreaza date in scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le colecteaza.

Site-ul www.ttconsulting.ro respecta si asigura in mod strict confidentialitatea datelor prelucrate. Nu dezvaluie datele decat pentru realizarea intereselor clientului sau pentru indeplinirea obligatiilor legale. Confidentialitatea este pentru www.ttconsulting.ro o valoare esentiala.

De asemenea, siteul www.ttconsulting.ro furnizeaza datele cu caracter personal ale clientilor si altor companii cu care se aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare etc..

In vederea plasarii unei solicitari, clientul va furniza datele si informatiile solicitate in formularul on-line de mesaj sau prin telefon, refuzul comunicarii informatiilor solicitate impiedicand vanzatorul sa inregistreze si sa raspunda solicitarii efectuate.

Proprietarul, precum si operatorul acestui website nu sunt raspunzatori pentru erorile clientilor in introducerea acestor date sau de eventuale date false furnizate de acestia. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si conforme cu realitatea, purtand intreaga raspundere pentru incorectitudinea informatiilor transmise vanzatorului.

Datele personale nu vor fi vandute, transferate sau distribuite sub nici o forma unor terţe parţi ori in alte tari, cu excepţia cazului in care sunt solicitate de autoritaţile publice competente, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679.

Recomandam tuturor utilizatorilor acestui website sa isi ia toate masurile de siguranţa atunci cand ofera date personale online si sa verifice periodic starea si acurateţea acestor date. Utilizatorii sunt raspunzatori in mod direct de modul in care isi protejeaza datele de logare avand in vedere ca poate suporta consecinţele unei utilizari neautorizate.